Lounasravintola Paakkaricatering
Lounasravintola, yritystilaisuudet, häät ja muut juhlapalvelut Jyväskylässä
 

Catering-/juhlapalvelu apuna kodin juhlien järjestämisessä

Kodin juhlien yhtenä onnistumisen elementtinä on juhlallinen tarjoilu. Oma koti toimii hyvänä juhlapaikkana kun kyseessä on esimerkiksi ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, ristiäiset, syntymäpäivät tai muistotilaisuus. Mikäli tilaisuuteen on kutsuttu paljon vieraita, voi juhlatilan vuokraus olla tarpeen. Lähialueen juhlatiloista kannattaa kysyä vinkkejä juhlapalvelulta.

Jokainen tilaisuus on oman näköisensä ja olemme laatineet avuksenne pienen oppaan, josta voi lukea mitä kaikkea juhlien järjestämiseen liittyy. Tämä opas auttaa erityisesti kodin juhlien järjestämisessä ja siinä, mitä tulee ottaa huomioon, kun tilaat ruokatarjoilua kodin juhliin tai tilaisuuksiin tarjoilun catering-palveluna. Voit kysyä lisää catering-palvelusta ja eri menuvaihtoehdoista myös ottamalla suoraan yhteyttä>>

 

Tilaa opas juhlien järjestämiseen

* Pakolliset tiedot
 

 

Palvelulupauksemme mukaan pyrimme aina mahdollisimman hyvään palveluun sekä tarjoamaan erinomaista, puhdasta ja slow food –ideologialla tehtyä ruokaa. Tässä esimerkkejä menukokonaisuuksista, joista voidaan muokata toiveidenne mukainen kokonaisuus:

Kahvitusmenut 

Kakut ja pikkusuolaiset ylioppilasjuhliin

Muut perhejuhlat 

Kakut ja leivonnaiset 

Paakkari Catering Jyväskylässä vastaa toiveidenne mukaisesta juhlan tarjoilusta ja ruokailusta. Toteutamme toiveiden mukaiset tarjoilut pieniin kuin suuriinkin juhlatilaisuuksiin.

 

Paakkaricatering Instagramissa »
Top