Lounasravintola Paakkaricatering
Lounasravintola, yritystilaisuudet, häät ja muut juhlapalvelut Jyväskylässä
juhlapalvelu
juhlapalvelu
juhlapalvelu
juhlapalvelu

Häät

Onnistuneiden juhlien tärkeä elementti on juhlallinen ruokatarjoilu. Suunnittelemme kanssanne toiveidenne mukaisen, persoonallisen tarjoilun. Ammattilaisten vastatessa tarjoilun toteutuksesta Te voitte rauhassa keskittyä suuren päivänne muihin tapahtumiin.

Jokainen hääjuhla on ainutlaatuinen ja tarvitsee huolellisen suunnittelun. Olemme laatineet hääparin avuksi pienen oppaan. Lue lisää tästä! 

Häämenut

Räätälöimme häämenun toiveidenne mukaan. Ruokamme tehdään slow food -periaatteella ja taustalla on klassinen ranskalainen keittiö. Häämenut ja -ruokailukokonaisuudet toteutetaan puhtaista ja tuoreista raaka-aineista.

Kysy lisää menuvaihtoehdoista ja pyydä tarjous.

 Juhlapaikat Jyväskylän seudulla

Häätunnelmaa luo myös oikean juhlapaikan valinta.  Juhlapaikan tyyli voi vaikuttaa myös ruokatoiveisiin ja suunnittelemme yhdessä sopivan kokonaisuuden. Toimimme Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella yhteistyössä useiden juhlapaikkojen ja – tilojen kanssa, joten voimme luoda ja räätälöidä haluamanne kokonaisuuden juhlatilan huomioiden.

Yhteistyössä muun muassa:

Majakoski | Tunnelmallinen Juhlatalo Majakoski tarjoaa toimivat tilat ja kauniin pihapiirin. Useita tilavaihtoehtoja aina riihestä kartanotyylisen päätalon saliin.

Aaltosali | Keskeisellä sijainnilla Jyväskylän keskustassa sijaitseva Aalto-sali tarjoaa tyyliä tilaisuuksiin. Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema tila ja arvokas ilme antavat mielenkiintoisen säväyksen häätilaisuudelle.

Koskenniska | Keskellä kauneinta Järvi-Suomea, vartin päässä Jyväskylästä sijaitsee juhlatila Koskenniska, joka tarjoaa juhlatilat luonnon rauhassa. Tarjoa vieraille elämys ja kuljeta juhlaväki kanavan kautta laivalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AJANKOHTAISTA

Paakkarin uudet tuulet!

Lounas & Leivos Butik Oy ja Paakkari Catering yhdistyvät

(01.06.2019)

Lue lisää »

Lue kaikki »
Paakkaricatering Instagramissa »
Top