Lounasravintola Paakkaricatering
Lounasravintola, yritystilaisuudet, häät ja muut juhlapalvelut Jyväskylässä
juhlapalvelu
juhlapalvelu
juhlapalvelu
juhlapalvelu

YRITYSTILAISUUDET

Toteutamme yritystilaisuuksien catering-palvelut vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Suunnittelemme tilaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme mielellämme myös virkistävän erilaisia teemojen mukaisia tarjoiluja, kuten viinitasting- ja ruoanvalmistuskursseja tai näiden yhdistelmiä.

Cocktailtilaisuudet (jopa 500 hengen tilaisuudet) voidaan järjestää vapaamuotoisesti pienissäkin tiloissa. Varaamme seisten syöntiin laseille pidikkeet ja tarjoiltavat leikataan sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Annamme mielellämme ehdotelman moderneista suomalaisista cocktailherkuista tai menuehdotelmat valitun teeman mukaan.

Kun kyseessä cocktail-tilaisuus, pienet tai suuret yritysjuhlat tai asiakastilaisuudet, ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi onnistuneen tilaisuuden järjestämisessä.

Catering-palvelut ja menuehdotukset yritystilaisuuksiin;

Kahvitilaisuudet ja kahvitusmenut    

Cocktailtilaisuudet ja –menut    

Asiakas- ja yritystilaisuudet

Ulkoilmatilaisuudet ja tilaisuuksiin sopivat tarjoilut  

Kysy lisää eri vaihtoehdoista

Yhteistyökumppanit yritystilaisuuksiin:

Ulkoilmatilaisuudet kaikkina vuodenaikoina, joko yhteistyökumppaneidemme tai teidän valitsemassanne paikassa. Järjestämme tilaisuuteen tarvitsemanne herkullisen ruokatarjoilun ja siihen liittyvät tarpeet: osaavan henkilökunnan, astiat, somistukset, ruoanvalmistusvälineet sekä elintarvikeviranomaisten säädösten mukaisen omavalvontasuunnitelman. Yhteistyökumppaneidemme kautta järjestämme tarvittavat pöydät, teltat sekä ääni- ja valotekniikan. Lupaamme järjestää ulkoilmatilaisuudet toiveidenne mukaan ja luomme vieraillenne elämyksiä! Järjestämme tilaisuudet 50-1000 hengelle.

AJANKOHTAISTA

Paakkarin uudet tuulet!

Lounas & Leivos Butik Oy ja Paakkari Catering yhdistyvät

(01.06.2019)

Lue lisää »

Lue kaikki »
Paakkaricatering Instagramissa »
Top